Nejnovější recenze ze sekce Čelovky
Je to dobry.
- Dlouhá výdrž, jednoduché nabíjení
- Nepadá z hlavy
Máme dvě, jednu slabší a s oběma naprostá spokojenost.
- Ze zobrazení na internetu se ve skutečnosti vyklubal minuaturní produkt, řekl bych reklamní hračku, která však splňuje účel pro který je určena. Díky
- Čelovka je super, má různé módy, s pamětí posledního, diody stavu baterie a svítí hodně dobře.
Jen mě zklamalo to že na obrázku i v popisu je čelovka modročerná a přišla mi modrobílá, bylo to takové nemilé překvapení .
výborně svítí
- Splňuje co jsem čekala
spokojenost
- Spolehlivost výdrž
čepici používám pravidelně a náhradní světlo se mi opravdu hodí. Doporučuji
- lehká
- jedna aa baterka
- z hliníku
s čelovkou jsem spokojen.
je lehká, zasazená v v gumě nebo nějakém silikonu,
který je ohebný, takže držák netlačí no hlavy.
výrobce uvádí odolnost ip68.
což je prachoodolná a vodotěsná do 2m vody.
nezkoušel jsem:-) ale vypadá že by do ní fakt nemuselo natýct. taky výrobce uvádí odolnost proti pádu ze 2m výšky což se taky může hodit.
zapínání prvně nejslabšího svěla mi vyhovuje.
někdo řeší že nemá červené světlo. to jsem vyřešil pomocí kousku červeného mikrotenového sáčku který si přidám na čelovku.
- lehkost
- lehké, silné světlo,
Doporučuji
- Výkonná.
V pořádku.
Za cenu výborná kvalita
- perfektní svítivost a roztyl světla
- jednoduché ovládání
- dobře sedí
- vodotěsnost
- odolnost proti pádu
- velký světelný výkon
- přepínnání režimů
- nabíjení
Svítilna funguje parádně, akorát mě zaskočilo nabíjení, (možná se to po pár cyklech vyřeší) Po rozbalení jsem připojil svítilnu na nabíječku, a svítí zelená, je nabito.
Nicmíně při nočním pochodu došlo k ůplném vybití. No do cíle jsem došel :-) Zkrátka nabíjení se zapne až po určitém stupni vybití, tak pozor na to. :)
- OK, pokud nepotrebujete cervenou LED, tak jedna z nejlepsich celovek na trhu
- Nastavovani uhlu v tezisti, nebude se samovolne sklapet, kdyz nechcete.
- LED do siroka, LED do dalky
- USB nabijeni
- magnet
Novy agresivni hranaty design; puvodni kulatejsi verze byla nejen subjektivne hezci, ale take fyzicky bezpecnejsi pro uzivatele (nebo jeho veci v batohu) i celovku.
Nema cervenou LED, sviti jen bile. Ale na bile sviceni je jedna z nejlepsich.
- kvalitní zpracování
- Vydrží hodně dlouho svítit.
- Rychlé nabíjení.
- Velký dosvit.
- Je poměrně těžký.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »