Nejnovější recenze ze sekce Čelovky
Je to vychytaná čelovka.
Kvalitní výrobek
- Lehká, skladná
- Dobrý vykon
- Uvítal bych větší kapacitu akumulatoru
Všeho všudy dobrá čelovka. Původně jsem si myslel, že nastavení intenzity svícení na "krátká" "střední" a "maximální" vzdálenost bude nedostačující, ale v praxi jsem zjistil že je to velmi praktické a rychlejší.
- Na to abych trefila při výpadku proudu stačí. Cena odpovídající.
dobře svítí
- Světlo není ostré
- Micro USB
- Poměr cena/výkon
- Hezky osvětlí prostor
- Na osvětlení detailu se přiliš nehodí
- Jednoduchá LED čelovka s 3 programy
- Za dobré peníze dělá co má
- Dobrá svítivost
- Hodně lehká (dodává se bez baterií)
- Po delším čase trochu tlačí na hlavě, tradiční nevýhoda levné čelovky :)
- Možno použít dobíjecí akumulátor, nebo tužkovou baterii
Super
škoda, že neprodáváte i dobíjecí baterii k tomuto produktu a musela jsem ji kupovat jinde
jinak co se samotné čelovky týká je perfektní a velmi dobře svítí
- Je to dokonalé
- 3 úrovně svícení
- když je plně nabitá, dosvítí daleko. Při slabší baterce sama omezí svit a šetří energii.
- velmi citlivý "vypínač", neustále se mi kvůli lehkému kontaktu v kapse nebo batohu zapíná a vybíjí se
- podivné ovládání, stiskem se postupně zvyšuje intenzita svitu, pak je červené světlo, ale jen chvíli a následně se čelovka vypne, ale přitom stále lehce svítí.
- systém utahování pásku jsem nepochopil. Rozpadl se mi a už jsem to nedal dohromady do původní podoby. Je to pro mě větší hlavolam než Rubikova kostka.
S ovládáním i nastavením pásku bych se smířil, ale to "samozapínání" a vybíjení z téhle čelovky činí naprosto nepoužitelný produkt.
Není co vytknout k čelovce Delphin Trios. Jen myslete na nové baterie v batohu pokud jste na ryby na více jak 5 dní.
- Za těch pár korun se nedá čekat slušná kvalita
Super
- Dobrý poměr cena/výkon
- kvalitní provedení
- kvalita
príma produkt
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »