Nejnovější recenze ze sekce Čelovky
- Obchod mohu doporučit
lehká čelovka za skvělou cenu, s dobrou svítivostí
spokojenost, splnil očekávání, svítí hodně :-)
- Vypadá dobře
- Je pohodlná
- 4 úrovně jasu
Desítky hodin vydrží jen na nejmenší intenzitu. Neberu to jako nevýhodu. V popisu produktu to bylo uvedeno, jen jsem jej detailně nestudoval.
Ale s čelovkou jsem spokojen. Mimo léto ji využívám každý den, když chodím se psem.
Určitě doporučuji i na běh, rybaření a další aktivity.
- Hodnotím verzi Armytek Wizard C2 Pro Nichia Warm (CRI 90+) 1600lm s menším lehčím akumulátorem typu 18650 s 3500mAh
- Na svou kompaktní velikost svítí velice dobře - 1600 lumenů je opravdu znát.
- Pokud teplota okolí dovolí a čelovka se zvládá efektivně chladit, drží maximální výkon 1600lm mnohem déle než udávanou 1 minutu (např. při jízdě na kole v cca 10°C vůbec nebyl problém držet 15 a víc minut). Oficiálně uvádí 1600 lm 1 minutu a pak dlouhodobě 440 lm.
- Výběr z 11 režimů svícení, paměť posledního použitého.
- Lehce teplejší barva světla (cca 4500K) je pro oko příjemnější a nezkresluje tolik skutečné barvy nasvícených předmětů (použitá LED s dobrým indexem věrnosti barev >90)
- Zpočátku mírný chaos v ovládání, kdy se lze přepínat do standardního a pokročilého módu (pootočením uzávěru baterie cca o 1/4 otočky s přidrženým tlačítkem) a poté si zvyknout na přepínání na jednotlivé režimy (počtem stisků tlačítka) a jejich změny intentenzity (přidržením tlačítka).
Bohužel heureka sdružuje pod jeden název "Armytek Wizard C2 Pro" více typů těchto čelovek, které se mohou podstatně lišit, proto zdejší srovnání cen moc nefunguje. Dobré informace a výběr na svitilny.eu.
Super čelovka. Hned je nabitá a neutracím za baterie.
Lehoučká, všestranná čelovka na jednu tužku. Chybí červené světlo. Používám na běhání. Mám ji rád kvůli váze a širokému světlu. Výkon není zázračný, ale je dostačující.
Čelovka je super. Líbí se mi ovládání otočným prstencem. Super je rychlý přechod do červeného světla. Výkon bílého světla je parádní. Intenzita červeného světla je to hlavní proč jsem si čelovku kupoval a jsem nadšen.
Lehce bych vytkl váhu čelovky ačkoli vím, že je to daň za kvalitní materiály a výkonný akumulátor.
Jednoznačně doporučuji.
- Dobijení přes pevné usb A. Baterie asi nejde vyměnit.
Výborné pro práci a procházky když není vhodné světlo
- Pěkně svítí do dálky.
Čelovka fakt svítí pěkně do dálky, drží dobře na hlavě. Naklonění též dobře drží. Kupováno synovi jako airsoft pomůcka, takže si pochvaluje, samozřejmě využití je i při běžném kempování apod. Plus je zároveň i barva čelovky, takže je v přírodě maskovaná.
- Výborná svítivost ,kvalita produktu Fénix.Můžu dát i baterie AA 4 kusy.Vřele doporučuji.
- Žádná .
Oceňuji inovaci v možnosti nabíjení baterií USB.
- super
- Male
- lehke
- je na AA články
Mám doma už 3 kousky, všechny funkční :)
Zatím jen vyzkoušeno.
- Opravdu svítí dobře a daleko.
- Pásek se přizpůsobí jakékoliv velikosti hlavy.
- čelovka dokáže svítit slabě, což málo která jiná dokáže
- dobrá cena
- napájení jedna AA
- malá, odolná...už jsem si koupil druhou
Rychlost
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »