Nejnovější recenze ze sekce Čelovky
Emos CREE LED P3539
Přidáno: 3. listopadu 2024
(naposledy upraveno 3. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
svítí
- 5 režimů svícení až dost
- Ten nejslabší režim je super a ve tmě bohatě stačí
- Ten nejsilnější režim je teda mazec ale ten hned pod ním taky síla
- Skvělý rozptyl světla je při něm krásně vidět i do stran
- Doporučuji všem
- Nemám ji na běhání ale kdo chce s čelovkou běhat tak bych asi vybral i se středovou gumou přes hlavu ta tohle nemá
Produkt jeho cena,výdrž,kvalita je super.můžu jenom doporučit o proti drahé konkurenci.
- funguje jak má
bohužel ještě nebyla plně vyzkoušena...
- rychlost doručení
- komunikace
výkon, svítivost, nízká váha
- Výborná výdrž baterky.
- Dá se odepnout na ruční svítilnu/připnout na batoh
- Voděodolná
- Dva typy světla
Kvalita a svítivost.
Kvalitní produkt a svítivost.
Po prvním nočním rybolovu musím pochválit množství režimů a barev, senzor pohybu, výdrž baterie, ukazatel stavu baterie, nízkou hmotnost, naklápění atd. Doporučuji.
- hybridní
- kontrola stavu baterie/aku
- lehká
- dobře vybraný úsporný mód, světlo stačí pro orientaci
nemá možnost změny úhlu rozptylu světla
- velmi praktické
Lehké provedení .
V pořádku
- Luxusní světlo
- 18650 lze vyměnit
- Sedí perfektně
Na všechny aktivity prostě super světlo.
- Cena.
- Mám tu samou už 2 roky a super. Dnes jsem si objednal 2 ty samé a jsou takové celé uvolněné. Zoom se přestavuje sám, celé se to třese.
- dobrá svítivost
Bomba čelovka .
- Stupně svícení přepínají od nejsilnějšího k nejslabšímu. Poměrně často jsem si po zapnutí nepříjemně posvítil do očí nejsilnějším světlem. Lepší by bylo, kdyby se stupně přepínaly od nejslabšího k nejsilnějšímu (jako např. u čelovek z Decathlonu). Jinak se zdá všechno v pořádku.
Skvělá dobíjecí čelovka, bílé světlo je dostatečné i na noční procházky se psem, červené světlo je pak výborné pro nenápadné svícení. Sedí dobře, pásek je pohodlný a za zmínku stojí integrovaná píšťalka. čelovka je výklopná, takže jde nastavit vyhovující úhel.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »