Nejnovější recenze ze sekce Čelovky
- Vyborne svítí, naprostá spokojenost
- Nefunkční
Těžko hodnotit.
Už mám doma jednu a jsem s ní naprosto spokojen.
Proto jsem zakoupil další dvě a ani jedna nefungovala.
Takže nevím co si o tom myslet.
- Kvalita zpracování, svítí hodně dobře, dlouhá doba svícení na jedno nabití, bezdotykové ovládání, česky výrobek!
Koupil jsem dva kusy do prace a kolegové jsou spokojený z čelovkou takže doporučujeme!
- Dobrá čelovka
S produktem jsem velice spokojen
Používáme je celá rodina a kupuji je i známím k narozeninám.
- nej poměr váha výkon
- lehká
- červené svetlo
- Za pár korun velice dobrá.
- Hodí se i pro rybáře umí svítit i hezky slabě čím jsem si nebyl před koupi jistý :-) červené světlo určitě bonus na sběr žížal pokud potřebuji pořádný výkon tak to čelovka zvládá taky na jedničku jsem moc spokojený ale to jsem od fenixu očekával :-)
nevidím to jako nevýhodu pro někoho možná cena ?
Ale za své peníze máte opravdu TOP produkt s 5letou zárukou což se jen tak nevidí
- Odnímatelná se sponou
- Dva stupně pro červené světlo
Splnila očekávání
na práci kam nevidíte super , pásek svítí v širokém spektru a tím pádem nedělá stín .
Překvapila výkonem
- Na astronomické pozorování jedinečná svítilna - zapíná se naposledy vypnuté osvětlení (tedy i ta nejslabší červená a to je hodně slabá). Nelze splést. Plynulá regulace všech barev světla! Dotyková ploška rozsvítí plný svit příslušné barvy, další dotyk opět na předchozí úroveň.
- Tři modré diody na spodu svítilny indikující stav energie svítí pár minut po zapnutí do obličeje. Lze ale řešit přelepením, permanentní fixou atd. Některé modely toto mají na boku.
Fenix HP25R V2.0
Přidáno: 11. listopadu 2024
(naposledy upraveno 11. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
je to dárek zatím nevím
- Dá se nastavit úhel čelovky a barva světla.
Vřele doporučuji tento produkt protože je to velice dobře zpracované a za dobrou cenu. Jsem velice spokojen s koupí tohoto produktu. ;)
- Super
- ok
- Zpracování
- Výdrž
- Hodně mizerně svítí
Čelovku jsem kupoval na chatu jen pro nouzové využití. Ale co mě překvapilo je to, jak mizerně málo svítí. Dosvit pár metrů a světelnost hodně špatná. Už bych ji nekupoval.
Campgo T12A
Pavel Jaronice
Přidáno: 5. listopadu 2024
(naposledy upraveno 5. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Opravdu velmi výkonná
- Působí robustním dojmem
- rychlost
na nic jsem nepřišel
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »